28 maj 2018
18:00

Sidsjö/Böle

Referat: Bosses Boys - Sidsjö/Böle

Tredje matchen i dag för Integrationslaget, match mot Sidsjö/Böle i div 1, en match som slutade med förlust med 1-4, detta efter en godkänd första halvlek där vi borde gjort både ett och två mål till ,chanser skapades på löpande band, bolluslingen och ett bra målvaktsspel satte stopp för ett annat halvtidsresultat än 1-1 efter att vi tagit ledningen med 1-0 genom Esmail
Andra halvlek stryker vi ett stort streck över, ett dåligt passningspel skapade omställningar för motståndarna i ett kör, följden av detta var att S/B kontrade ut oss efter noter, slutresultatet 4-1 en besvikelse och en väckarklocka att passningsspelet måste skärpas till nästa match